Home » Tango is geadopteerd in Spanje

Tango is geadopteerd in Spanje

Bio

 Naam   Tango
 Geboortedatum   1-1-2017
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix britse korthaar
 Grootte   groot
 Gezondheid   goed
 Karakter   zeer zachtaardig en gesteld op rust
 Land van herkomst   Spanje

Tijdens ons bezoek in Spanje hebben we Tango één maal zelf mogen ontmoeten. Het is een hele lieve kater, dol op zijn verzorgster (kijk maar hoe lief hij tegen haar opkijkt). Helaas kan hij niet alleen in een kennel, er is te weinig ruimte. Daardoor is hij gestresst en hij doet zijn dingetje van stress buiten de bak. Wij zoeken voor Tango dan ook een huisje waar hij eerst tot rust kan komen. Als hij dan per ongeluk een ongeluk buiten de bak heeft, dat de adoptant niet boos op hem wordt. Geef hem de tijd en dan heb je een wereld-kat aan Tango. Hij wil gewoon heel graag met je knuffelen.

Tango is gevonden in een kattenkolonie in het stadje Orihuela. Hij was daar niet eerder gezien en hij was ontzettend bang. Ze hebben hem gelukkig met een kattenkooi weten te vangen om hem te steriliseren. Eenmaal gevangen bleek hij heel mensgericht en sociaal. Helemaal geen kat die het buiten zou redden. Hij is dan ook in het asiel gehouden, zodat er een huis voor hem gevonden kan worden.

Tango heeft al zijn prikjes, castratie en papieren al in orde... de enige pech die hij op dit moment heeft, hij zit in Lock Down Spanje. We weten niet zeker hoe lang dat gaat duren en we zoeken dan ook een adoptant die ook op dat punt een beetje geduld met hem heeft. Hij wil heel graag weg. Hij mag alleen nog niet weg. De grenzen van Spanje zitten dicht.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en castratie.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   mits rustig
 Kan met andere katten  ja, maar is liever alleen
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €160,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram