Home » Tamara – 2 is Geadopteerd

Tamara - 2 is Geadopteerd

TAMARA 5
TAMARA
TAMARA 4
TAMARA 3
TAMARA 2
previous arrow
next arrow
TAMARA 5
TAMARA
TAMARA 4
TAMARA 3
TAMARA 2
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Tamara
 Geboortedatum   22-2-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein, 7-8 kg
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, vriendelijk, vredelievend
 Land van herkomst   Roemenië (C)

Tamara is een klein meisje van ongeveer 7 tot 8 kilo. Ze is vriendelijk, vredelievend en echt een lieve hond. Ze is heel speels met andere honden.

Zij en haar broertje Timar zijn gevonden bij de weg. Vlak bij een groot bos. Het was een gevaarlijke plek voor ze. Toen ze gevonden werden waren ze bang en gedesorienteerd. Ze wijgerden zelfs om te eten. De arme honden bleven op de plek waar ze waren achtergelaten, hopend dat de oude baas bij ze terug zou komen. Ze werden meegenomen en verzorgd. Nu zijn ze veilig en gezond in een gastgezin. Ze zijn daar heel gelukkig en op zoek naar een fijn huisje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond.

Kenmerken

 Is al in Nederland   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   onbekend
 Adoptiekosten   400,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram