Home » Tabata is Geadopteerd

Tabata is Geadopteerd

TABATA 01
TABATA 03
TABATA 02
TABATA 04
TABATA 05
TABATA 06
previous arrow
next arrow
TABATA 01
TABATA 03
TABATA 02
TABATA 04
TABATA 05
TABATA 06
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Tabata
 Geboortedatum   28-2-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal, knuffelig
 Land van herkomst   Spanje (2)

Tabata is in een doos naar het asiel gebracht samen met haar broertjes en zusjes Teo, Talia, Trueno, Tao, Tula, Toño en Tito. Ze hadden geluk dat ze naar een opvang mochten en dat ze niet in het asiel hoefden te verblijven. Zo klein en onschuldig. Het nest is het zoveelste product van onverantwoordelijke mensen die niet de moeite nemen om hun poes te laten steriliseren.

Tabata is een leuke, sociale kitten die graag met de andere katten in huis speelt. In tegenstelling tot Teo vindt zij het minder leuk om opgepakt te worden. Wat ze wel heel graag wil is geknuffeld en geaaid worden. Ze is heel speels en is daar dagelijks druk mee. Ze zit in opvang met meerdere katten en dat gaat prima. Het meeste trekt ze toe naar haar broertje Teo. Zij zouden graag samen willen blijven.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Teo
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   210,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram