Menu Sluiten

Suzy is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Suzy
 Geboortedatum   5-12-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   speels
 Land van herkomst   Spanje

Suzy is samen met haar zusjes Coco, Chanel en hun moeder Jessica afgegeven aan het asiel in Zuid Spanje. Moeder zelf is ook nog heel jong, maar ze heeft geknokt voor haar kindjes.

Suzy is de meest brutale van de kittens. Ze is dol op haar moeder en ze zitten dan ook bijna altijd samen. Suzy houdt wel van aaien maar een adoptant moet haar wel een beetje tijd geven. Ze hebben in het asiel lang in het quarantaine-hok moeten zitten.

Suzy blijft samen met mama Jessica. Ze zijn dol op spelen, samen knuffelen en als de verzorgers in het asiel bij ze komen komt ze zeker even een kijkje nemen om een knuffeltje te halen.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabies, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland en castratie.

Voor Suzy is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,16. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja, vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Jessica
 Kan met honden   mits rustig
 Adoptiekosten   €160,-