Menu Sluiten

Suzanne is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Suzanne
 Geboortedatum   1-2-2016
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   cyper
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal, zachtaardig
 Land van herkomst   Spanje

Suzanne is een heel lief en zachtaardig meisje. Ze is graag bij de mensen en vindt het leuk om aaitjes te krijgen. We weten niks van haar verleden, alleen dat ze op straat zwierf tussen het afval om nog iets van eten binnen te krijgen. Gelukkig is ze opgepakt en naar het asiel gebracht. Suzanne is nu in opvang en wil heel graag haar eigen huisje.

Inmidels is Suzanne in Nederland. Ze was geadopteerd, maar helaas is haar adoptant ziek geworden en kan ze niet definitief blijven. We krijgen wel door dat ze alle harten verovert en echt een ontzettende knuffel is. Voor Suzanne zoeken we een heel fijn nieuw huisje met veel knuffels.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, paspoort, sterilisatie, test (negatief FIV en FelV), reis naar Nederland.

Voor Suzanne is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €30,16. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-