Home » Sushi is Geadopteerd

Sushi is Geadopteerd

Bio

 Naam   Sushi
 Geboortedatum   3-2013
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, mensgericht
 Land van herkomst   Spanje
Een update over Sushi. Sushi mocht met haar zus of vriendin Naranja meeverhuizen om te kijken of ze het leuk vonden om samen te blijven. Naranja zit helemaal op haar plek, maar Sushi is niet happy. Wij zullen een ander huisje voor haar gaan zoeken. Sushi houdt erg van aandacht. Waar ze in het asiel en de opvang erg teruggetrokken was, ontpopte ze zich in een gewoon huis tot super sociaal en knuffelig. Ze wil het liefst eigenlijk haar mens helemaal voor zichzelf. Wij vinden het heel fijn dat de adoptant van Naranja haar deze kans heeft gegeven, daardoor weten we nu beter hoe extreem knuffelig en mensgericht ze is. Heb jij een knuffelhuis voor Sushi? Laat het ons weten!

Sushi staat twee keer op onze website. Op de pagina Chuchi en Xuchi zie je staan dat ze samen willen blijven, maar we merken in de opvang in Nederland dat ze ook goed zonder elkaar kunnen. Sushi heeft in het asiel alleen maar angstig in een reiskoffertje gezeten. In de opvang in Nederland kroop ze aanvankelijk ook weg, nu komt ze steeds losser. Ze begint rond te lopen en terrein te winnen.
 
Hun verhaal:
Chuchi en Xuchi hebben altijd in een huis gewoond. Maar de eigenaar verhuisde en kon de katten niet meenemen naar het nieuwe huis. Dus kwamen ze naar het asiel. Chuchi (Sushi) is er heel erg door van slag en zij slijt haar dagen in het transportboxje op een plank dat je op de foto ziet. Ze vindt het vreselijk in het asiel. Met het hondengeblaf om haar heen. Ze voelt zich niet veilig. ze laat zich wel aaien door de vrijwilligers maar we zien dat ze steeds minder sociaal wordt in het hok.
 
Om verdere verslechtering voor Sushi te voorkomen hebben we ze met spoed naar Nederland gehaald. Zodra ze mochten reizen ivm hun rabius, hebben ze het vliegtuig genomen, samen met hun hokgenoten Pelusa en Omali.
 
Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie en vlucht naar Nederland.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja, Rotterdam
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja, mits rustig
 Kan met andere katten  ja, niet teveel, dan trekt ze zich terug. In koppel lijkt ze de aandacht op te willen eisen
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram