Home » Sunkiss is Geadopteerd

Sunkiss is Geadopteerd

image001
image002
image003
image004
image005
image006
previous arrow
next arrow
image001
image002
image003
image004
image005
image006
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Sunkiss
 Geboortedatum   11-9-2021
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, knuffelig, blij, speels
 Land van herkomst   Bulgarije (4)

Sunkiss is een poesje dat erg graag met andere poezen speelt, ze kan dan ook geen solopoesje zijn. Ze is knuffelig, lief, blij, speels en opgewekt. Ze is dol op mensen, maar ook op andere katten. Lekker samen een beetje kattenspelletjes spelen is helemaal haar ding.

Op een dag met heel koud weer, ze was nog een tiener, liep ze een kledingwinkel in en wijgerde naar buiten te gaan. Het was een slim poesje. Er kwam een "spoedmelding" binnen bij de opvang, of ze haar weg wilden komen halen. Ze was zo lief en nog een kindje, ze wilde gewoon een warme plek. Ze werd dus meegenomen naar de opvang en is nu op zoek naar een lekker warm huisje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   185,- adoptiebijdrage en 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram