Home » Sultan is Geadopteerd

Sultan is Geadopteerd

De eigenaar van Sultan werd opgenomen in het ziekenhuis en er was niemand om voor hem te zorgen. Daarom moest hij naar het asiel, zodat ze zo snel mogelijk een nieuw gezin voor hem konde vinden en om zo kunnen voorkomen dat de situatie hem nog meer treft dan dat het hem al deed. In het begin was de arme jongen angstig en nerveus omdat hij er niets van begrijpt. Hij huilde en blafte, op zoek naar verlichting en genegenheid om weer kalm te worden en zich weer thuis te voelen zoals voorheen. Gelukkig kreeg hij weer wat meer zelfvertrouwen. Het is een zeer knuffelige en vriendelijke hond. Hij houdt van liefkozingen, hij heeft een dringend gezin nodig.

Aangekomen in de opvang in Nederland doet Sultan het geweldig in een roedel met diverse soorten karakters. Hij is bescheiden en rustig. Hij kijkt de kat uit de boom. Het is een lief diertje die absoluut je steun nodig heeft om zelfverzekerd te zijn. Zijn vriendelijke karakter maakt hem meteen een vriendje. Het is een lief en leuk hondje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Sultan is Geadopteerd
Geboortedatum
01-11-2012
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, 10, in de opvang in Nederland aan het afvallen
Gezondheid
goed
Karakter
aanhankelijk, vriendelijk, onderdanig
Land van herkomst
Spanje (2)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
ja
Adoptiekosten
400,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram