Home » Sprinty is Gereserveerd

Sprinty is Gereserveerd

Sprinty is een lieve, sociale, vriendelijke hond. Ze heeft een kalm, rustig karakter. Ze is lief voor kinderen. Ze heeft haar hondenhart op de goede plek zitten. Ze is een heerlijk huisdiertje dat je helemaal lief zal hebben en er onvoorwaardelijk voor je zal zijn.

Sprinty is gevonden op de grootste snelweg die door Bulgarije loopt. Genaamd Trakia. Een familie stopte de auto, haalde haar van de weg en nam haar mee in de auto. Toen ze aankwamen in Burgas brachten ze haar naar het asiel. Ze is genoemd naar het rennen op de snelweg die dag. Sprinty. Over haar verdere verleden is niets bekend.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Sprinty
Geboortedatum
17-02-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
klein, ca 7 kilo
Gezondheid
Goed
Karakter
Sociaal, vriendelijk, rustig
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram