Home » Special Case Channel is Geadopteerd

Special Case Channel is Geadopteerd

Channel 01
Channel 02
Channel 03
Channel 04
previous arrow
next arrow
Channel 01
Channel 02
Channel 03
Channel 04
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Channel
 Geboortedatum   6-7-2015
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   FIV en FelV positief
 Karakter   vriendelijke knuffelkat
 Land van herkomst   Spanje

Channel is een ongelofelijke pechvogel. Positief getest in FIV en FelV. Op dit moment is hij gezond, maar een adoptant moet er rekening mee houden dat zijn levensverwachting is beperkt. Hij mag ook niet wonen in een huis met katten zonder FIV en FelV. Het is besmettelijk voor katten naar andere katten, niet van katten naar mensen, honden of andere dieren. Channel is wel heel sociaal met andere poezen, dus al er al een vriendje is, moet dat na kennismakingsperiode geen probleem zijn.

Hij is een vriendelijke en aanhankelijke kat. Channel woonde in een huis met kinderen, kleine hondjes en vier andere katten. De testen zijn diverse malen herhaald, wonder boven wonder hadden de vier andere katten geen FIV en FelV. Hij is de pechvogel die het wel heeft. Door een noodlottige samenloop van omstandigheden moest de familie waar Channel met zijn vier broertjes woonde plotseling het land verlaten. Ze belandden in het asiel. Channel wil daar net als zijn broertjes ook graag uit. Hij zoekt een speld in de hooiberg, de meeste mensen willen gezonde makkelijke poezen. Toch hopen we dat wij die speld voor hem kunnen vinden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten ja 
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram