Home » Space

Space

Space is een hele, hele lieve kater. Hij is extreem knuffelig. Hij loopt naast je, waar je ook gaat. Hij is een echt plakplaatje. Hij is speels, vol knuffeltjes. Hij is dol op speeltjes en speelt graag samen met zijn mensen. Hij is de oudste van een groep zwarte kittens. Hij verzorgde de jongere kittens. Ze sabbelen op zijn keel / in zijn nek, zoals kleine babies doen bij hun moeder. De jongste katjes vallen op die manier bij hem in slaap. Hij laat het al lange tijd toe, daarom is dat plekje in zijn nek ook wat dunner behaart en bruiner. Hij is ongelofelijk lief en liefdevol. Hij is een heel goede grote broer.

Als baby is Space achtergelaten op straat. Op dat moment was er een moederpoes met kittens in de opvang. Allemaal zwarte poesjes. Space is wat ouder dan de rest en werd daarmee de grote broer. De moederpoes moest gescheiden worden van haar babies omdat ze geopereerd moest worden. Ze had antibiotica nodig en dat kan niet samen met het voeden van kindjes. Space werd daarmee het nieuwe familiehoofd. Hij is superlief en heeft het geweldig gedaan als surogaat moeder.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Space
Geboortedatum
21-06-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, knuffelig, volgzaam
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram