Home » Sonq is Overleden in Bulgarije

Sonq is Overleden in Bulgarije

Sonq deed dienst als waakhond bij een huis van een oude dame. De dame overleed en Donq zijn trouwe dienst werd beloond met een ritje naar het gemeenteasiel. Daar valt hij weg tussen vele andere honden en zijn kansen zijn klein om daar ooit nog weg te komen. Als kleine kerel van ongeveer vijf kilo moet je maar hopen dat je je eten krijgt, helaas gaat het er daar ietsje anders aan toe dan hier. Onze vrienden van de speciale opvang voor gehandicapte honden vragen hulp om Sonq naar een fijn en veilig huisje te krijgen. Hij is lief, sociaal en aanhankelijk en heeft een gezellig karakter. Helaas is er op dit moment geen ruimte voor Sonq.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Sonq is Overleden in Bulgarije
Geboortedatum
10-07-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, 5 kilo, 25-30 centimeter
Gezondheid
goed
Karakter
Lief, sociaal, aanhankelijk
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Ja
Kan met katten?
Onbekend
Adoptiekosten
375,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram