Menu Sluiten

Snowflake

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Snowflake
 Geboortedatum   7-10-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   groot (ca 6 kg)
 Gezondheid   goed
 Karakter   voorzichtig, op zichzelf, wordt waarschijnlijk geen knuffelkat
 Land van herkomst   Bulgarije (4)

Snowflake is een verlegen kat. Ze kan met andere katten en honden leven maar we verwachten bij haar het bestte resultaat als ze allen is in een heel rustig en begripvol huis. Ze wordt waarschijnlijk geen knuffelkat. Ze vind het fijn om haar eigen ding te doen. Ze heeft een rustige plek nodig.

Snowflake is gevonden in de sneeuw. Voor een gebouw. Ze was ongeveer 4 maanden oud en bijna bevroren. Nu is ze een grote kat van ongeveer 6 kilo. Ze groeide op in een huis. De vrouw waar ze woonde kon niet meer voor haar zorgen. Ze heeft een permanent huis nodig.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja, niet teveel
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja, mits rustig
 Adoptiekosten   190,-