Home » Smokey en Sarah zijn geadopteerd

Smokey en Sarah zijn geadopteerd

Bio

 Naam   Sarah en Smokey
 Geboortedatum   1-4-2018
 Geslacht   man en vrouw
 Soort/Kleur   Wit cyper en Siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   door omstandigheden momenteel wat angstig (lees tekst)
 Land van herkomst   Spanje

Het verhaal van Sarah en Smokey....

Er werd eens een doos met een poes en twee kittens gevonden. In die doos zat poes Lucia met haar kindjes. Lucia ging naar een opvanggezin waar ze liefdevol verzorgd werd. Niet veel later werd kittentje Sarah gevonden. Sarah moest met de fles gevoerd worden en iets later kwam broertje Smokey om de hoek kijken. Lucia was zo vriendelijk beide kittens op te nemen in haar nest. Nog iets later werd Savannah gevonden. Zij is waarschijnlijk de biologische moeder van het kroost. Savannah werd opgevangen in het asiel. De kittens bleven bij Lucia. Zo verstreken de weken en maanden. Gelukkig kon deze bijzondere familie terecht in een Nederlands opvanggezin. Een paar dagen zaten ze met zijn vieren bij elkaar. Biologische moeder, fostermoeder, en kindjes. Ze werden allemaal liefdevol geadopteerd. De moeders apart en de kindjes samen.

Tot wij (het opvanggezin) een heel verdrietig berichtje ontving. Door hele verdrietige omstandigheden lukte de zorg voor Sarah en Smokey niet meer. Natuurlijk ben ik ze meteen gaan halen. Ze zitten nu in weer terug in hun vertrouwde opvanggezin. Ze zijn tot rust aan het komen en zitten veilig bij elkaar.

Inmiddels zijn het twee grote poezen. Smokey is ongeveer 4,5 kilo, Sarah ongeveer 4. Ze herkenden het huis en waren meteen rustiger toen ik ze binnen kwamen. Toch zal een adoptant ze even tijd moeten geven want ze hebben helaas de laatste periode wat tekort aan aandacht gehad. Daar wordt nu hard aan gewerkt, maar we zoeken dus een rustig huisje voor ze waar ervaring is en veel geduld voor deze twee prachtige diertjes. Ze blijven uiteraard samen.

Heb je interesse in Sarah en Smokey of wil je meer over ze weten? Neem dan snel contact met ons op via de "geintereseerd? Neem contact op!" button, onderaan deze pagina.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja, Rotterdam
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   niet te druk
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, elkaar
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,- per kat
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram