Menu Sluiten

Slavi is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Slavi
 Geboortedatum   19-10-2015
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   medium
 Gezondheid   gezond
 Karakter   blij, aanhankelijk, gericht op mensen
 Land van herkomst   Bulgarije

Slavi is een blije, vriendelijke knuffelhond. Hij is heel erg gericht op mensen en is dol op menselijk gezelfschap. Hij is dol op zijn mens en houdt van zijn mens met zijn hele hart.

In Bulgarije woont Slavi in een fostergezin. In dat gezin zijn ook veel katten. Hij is dol op katten. Vooral kittens. Hij gedraagt zich als hun vader. Als er ergens kattengekibbel is, is hij er om de boel te sussen. Hij neemt het op voor de zwakste, het is een echte beschermengel. Slavi blaft als er geluid is voor de deur, maar verder is hij stil. Hij woont in Bulgarije in een flat en daar is hij zindelijk. Hij kan ook goed aan de lijn lopen. Slavi is niet zo dol op hele kleine honden, maar door omstandigheden heeft hij daar wel een tijdje mee samen moeten leven en dat gaat goed.

Slavi heeft nooit genoeg van knuffelen. Eten delen is niet zijn sterkste kant, we krijgen het advies in geval van meer honden, ervoor te zorgen dat iedereen zijn eigen voerbak heeft.

Slavi is gevonden op straat. Hij werd meegenomen voor een castratie uit een castratieprogramma, maar hij was te lief en leuk om weer op straat te zetten. Hij was uitgemergeld, hij kon niet goed zelf voor zijn eten zorgen. Hij kon gelukkig terecht in een gastgezin.

LET OP! Slavi heeft geen staart. Zo is hij gevonden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   €295,-