Menu Sluiten

Sjors is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Sjors
 Geboortedatum   15-6-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   middelgroot (ca 15 kg)
 Gezondheid   goed
 Karakter   vriendelijk, speels, energiek
 Land van herkomst   Bulgarije

Update vanuit de Nederlandse opvang. Sjors, voorheen Jack heeft pech. Er is ongelofelijk veel interesse voor hem, maar degene die hem adopteert moet echt even een paar weken doorzetten. Het is een lieve hond, er zit geen kwaad in, maar hij is nog geen kant en klaar pakketje. Hij is nog te onbesuisd en we zoeken dan ook een zeer ervaren adoptant. Sjors is sterk en hij leert niet heel snel. Je met hetgeen je hem wil leren dus ook herhaaldelijk uitleggen. Hij komt van straat en is in een asiel terecht gekomen. In de Nederlandse opvang leert hij goed bij en hij mag 2 x per week mee met de hondengroep van de uitlaatservice. Dat vindt hij allemaal leuk. Hij is sociaal met andere honden, katten en mensen. Hij snapt gewoon nog niet altijd hoe het hoort in huis. Maar als de opvang het kan, dan kan iemand anders het ook. Kortom, een projectje maar als je even doorzet dan heb je echt een hele lieve knuffelhond aan hem. Een werelddiertje.

Sjors is een vriendelijke, lieve hond. Hij is speels en energiek. Hij wil rennen en spelen.

Sjors is in de steek gelaten in de buurt van een dierenopvang. Er zijn twee standjes in de buurt van de weg waar fruit en groenten wordt verkocht. Op een ochtend werd hij gevonden in de hoek van één van de kraampjes. Hij zat te bibberen en probeerde zich te verstoppen. Hij was bang en liet zijn tanden zien. De verkopers dachten dat hij vals was. Maar hij was gewoon heel erg bang. Hij kon een tijdje in de opvang terecht en werd daarna verhuisd naar het lokale asiel waarmee samen gewerkt wordt. Hij vertoond geen agressie.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  ja
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   ja
 Adoptiekosten   €350,-