Home » Simon is Geadopteerd

Simon is Geadopteerd

SIMON 01
SIMON 02
SIMON 03
SIMON 04
SIMON 05
previous arrow
next arrow
SIMON 01
SIMON 02
SIMON 03
SIMON 04
SIMON 05
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Simon
 Geboortedatum   30-7-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   knuffelig, lief, vriendelijk
 Land van herkomst   Spanje (2)

Simon is dol op spelletjes. Zodra hij je ziet, wil hij spelen. Hij wil ook erg graag met je knuffelen. Zijn achtergrond is niet bekend. Hij overleefde op straat, rommelend door de vuilnisbakken. Hij schooide op straat al om aaitjes van mensen. Hij is een bank patatje. Dekentje, filmpje, en hij komt je helpen kijken. Hij komt lekker naast je zitten om ondertussen wat te knuffelen. Hij is een betrouwbare companion.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram