Home » Simba is Geadopteerd

Simba is Geadopteerd

Bio

 Naam   Simba
 Geboortedatum   15-2-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, speels
 Land van herkomst   Spanje

Sarabi (de moeder van Simba) en Simba kwamen in het asiel toen Simba nog maar 15 dagen oud was. Sarabi zorgde heel erg goed voor haar kindje. Meer kittens waren er niet bij. Sarabi beschermt haar kindje erg goed en met andere katten is ze nogal dominant. Simba is een sociale, leuke kitten die graag lekker speelt.

 

Aanvankelijk leken Sarabi en Simba samen geplaatst te moeten worden, maar inmiddels is ons duidelijk dat dit duo ook prima zonder elkaar kan. Simba zit in de opvang en is heel erg dol op mensen en verrassend genoeg, op honden. Hij slaapt heel graag tussen de honden in de roedel. Al die katten in de opvang, dat vindt hij minder leuk. Hij kan (mits hij niet hele dagen alleen zit) ook goed alleen geplaatst worden. Mama Sarabi kan uiteraard mee, maar hij is ook bevriend met opvangkatertje Romulo.

 

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie en vlucht naar Nederland.

 

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja, niet te druk
 Kan met andere katten  niet teveel
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram