Menu Sluiten

Silvo is Gereserveerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Silvo
 Geboortedatum   15-5-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix blauwe rus
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   bang
 Land van herkomst   Bulgarije

Silvo is nog banger dan zijn zusje Chrissy. We zullen ze dan ook voorlopig niet plaatsen. Op dit moment zitten Chrissy en Silvo samen in een speciale opvang, waar gewerkt wordt aan hun socialisatie.

Als Silvo zich aangevallen voelt, zal hij zichzelf verdedigen met zijn nagels. Hij zal altijd proberen zich te verstoppen, de aanval is zijn laatste redmiddel. 

Als kleine kittens zaten Chrissy en Silvo hard te schreeuwen in een auto. Ze waren doodsbang. Ze waren ook moeilijk te vangen. Ze kregen eten en drinken in de auto, het duurde een tijdje voor ze gevangen konden worden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   nee
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Chrissy
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   190,-