Home » Shoki - 2

Shoki - 2

Shoki is een lieve speelse hond, ze is speels, blij, knuffelig van karakter. Ze is heel sociaal en vriendelijk en komt naar je toe voor aandacht. Ze is een jonge, blije hond, in zoverre je blij kan zijn in een Bulgaars asiel. Ze krijgt alle aandacht die ze wil. Ze is het soort hond dat leeft voor mensen en hun aandacht.

Ze zat vastgebonden aan een deur van het asiel, waar aan de binnenkant honden aan het blaffen waren. Ze was doodsbang. Het duurde uren en uren voor er mensen kwamen, ze bonden haar in de nacht aan de deur. Gelukkig kwam ze vlot bij nadat er mensen waren. Een aai, een knuffel en ze knapte op. Maar om echt zielsgelukkig te zijn heeft ze een echt eigen mens nodig.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Shoki - 2
Geboortedatum
10-01-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, 10kg
Gezondheid
goed
Karakter
lief, speels, knuffelig
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram