Home » Shiva is Geadopteerd

Shiva is Geadopteerd

IMG-7855
IMG-7884
IMG-7868
IMG-7866
IMG-7853
IMG-5974
IMG-5972
IMG-5969
IMG-5968
previous arrow
next arrow
IMG-7855
IMG-7884
IMG-7868
IMG-7866
IMG-7853
IMG-5974
IMG-5972
IMG-5969
IMG-5968
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Shiva
 Geboortedatum   16-4-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   knuffelig, onafhankelijk, aanhankelijk
 Land van herkomst   Spanje (2)

Shiva kwam binnen in het asiel met wat huidproblemen. Hij is door de dierenarts onderzocht, behandeld en het is genezen. Het is een heel vriendelijke en knuffelige kat. Hij is ook onafhankelijk. Als er kinderen in het asiel op bezoek komen wil hij graag bij ze zijn. Hij kan samenwonen met andere katten, maar ze moeten onderdanig zijn. Hij zou het ook goed doen als single kat, natuurlijk dan wel met een mens dat regelmatig thuis is.

Shiva verscheen bij een winkelcentrum, daar werd hij gevonden. Van ellende was ze kaal geworden en hij had wondjes op zijn huid. Hij had moeite met eten en verloor gewicht. Gelukkig vroegen mensen het asiel om hulp. Shiva knapte gelukkig goed op in het asiel. Hij kwam weer aan. Hij is echt dol op natvoer. Shiva is een vriendelijek knuffelkat die ervan droomt een echt eigen gezin te hebben. Een gezin dat om hem geeft, hem beschermt en van hem houdt zoals hij is. Hij is bij voorkeur een single kat, hij heeft karakter. Hij kan samen met andere katten, maar die moeten dan echt onderdanig zijn. In het asiel zit hij in een groep met meer katten, daar is hij heel onafhankelijk. Helaas is er niet voor iedereen een aparte ruimte, daar zit het asiel te vol voor. Shiva zit inmiddels ruim twee jaar in het asiel en wil daar graag uit.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   185,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram