Home » Shisha

Shisha

Shisha is een lieve knuffelpoes. Ze is verslaafd aan de liefde van de mens. Toen de vriend van onze rescuer in het asiel dingen aan het repareren was, zat ze altijd op zijn rug of knieen en lag daar terwijl hij aan het repareren was. Hij maakte onder andere katten-klimpalen.

Ze zit op je te wachten als je thuiskomt om een aai te krijgen. Ze wil meteen met je knuffelen. Helaas is er geen plek voor haar in de opvang, ze moet in het asiel blijven. Ze heeft een huis met mensen nodig. Er wordt gezocht naar een gastgezin, maar helaas lukt het niet er een te vinden. Ze is lief, aardig, nieuwsgierig en speels. Ze heeft echt een kattenvriendje nodig om mee te spelen ze speelt graag met katten en doet graag kattenspelletjes. Ze klimt graag in de krabpalen en spelen met mensen staat ook hoog op haar lijstje.

De rescuer was in een dierenkliniek in een andere stad voor een speciale behandeling van een dier. Toen ze de auto parkeerde hoorde ze een kitten schreeuwen om aandacht. Het dier zat in een auto. Gelukkig had ze natvoer bij zich en kon ze de kitten uit de auto krijgen en lokken. Shisha was heel klein, heel jong. Ze was waarschijnlijk in de auto gestopt door haar moeder om haar verstopt en warm te houden. Maar de auto had zich inmiddels verplaatst, er was geen moederpoes meer in de buurt. Ze werd meegenomen en kon tijdelijk terecht in een gastgezin. Toen ze groot genoeg was verhuisde ze naar het asiel, daar wacht ze op een huisje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Shisha
Geboortedatum
11-04-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, aanhankelijk, speels
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram