Home » Shisha

Shisha

Shisha is een lieve knuffelpoes. Ze is verslaafd aan de liefde van de mens. Toen de vriend van onze rescuer in het asiel dingen aan het repareren was, zat ze altijd op zijn rug of knieen en lag daar terwijl hij aan het repareren was. Hij maakte onder andere katten-klimpalen.

Ze zit op je te wachten als je thuiskomt om een aai te krijgen. Ze wil meteen met je knuffelen. Helaas is er geen plek voor haar in de opvang, ze moet in het asiel blijven. Ze heeft een huis met mensen nodig. Er wordt gezocht naar een gastgezin, maar helaas lukt het niet er een te vinden. Ze is lief, aardig, nieuwsgierig en speels. Ze heeft echt een kattenvriendje nodig om mee te spelen ze speelt graag met katten en doet graag kattenspelletjes. Ze klimt graag in de krabpalen en spelen met mensen staat ook hoog op haar lijstje.

De rescuer was in een dierenkliniek in een andere stad voor een speciale behandeling van een dier. Toen ze de auto parkeerde hoorde ze een kitten schreeuwen om aandacht. Het dier zat in een auto. Gelukkig had ze natvoer bij zich en kon ze de kitten uit de auto krijgen en lokken. Shisha was heel klein, heel jong. Ze was waarschijnlijk in de auto gestopt door haar moeder om haar verstopt en warm te houden. Maar de auto had zich inmiddels verplaatst, er was geen moederpoes meer in de buurt. Ze werd meegenomen en kon tijdelijk terecht in een gastgezin. Toen ze groot genoeg was verhuisde ze naar het asiel, daar wacht ze op een huisje.

Shisha
11-04-2023
vrouw
Mix
normaal
Goed
Lief, aanhankelijk, speels
Bulgarije (4)

Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met andere katten?
Heeft een andere kat nodig?
Kan met honden?
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten