Home » Sarri is Geadopteerd

Sarri is Geadopteerd

Sarri1
Sarri2
Sarri6
Sarri5
Sarri4
Sarri3
previous arrow
next arrow
Sarri1
Sarri2
Sarri6
Sarri5
Sarri4
Sarri3
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Sarri
 Geboortedatum   22-5-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   middenmaat
 Gezondheid   goed
 Karakter   blij, speels, enthousiast
 Land van herkomst   Spanje (O)

Sarri is achtergelaten in het asiel in Torrevieja (onder Alicante).  Hij is liefde en gekheid in één. Hij kan zijn lijf niet stilhouden van blijdschap als je iets aardigs tegen hem zegt. Hij is altijd blij. Hij is in het asiel nog nooit lelijk geweest naar een andere hond. Op dit moment deelt hij zijn kooi met Gyoza. Ze zijn pas verhuisd naar een ander deel van het asiel, waardoor ze bij het grootste uitlaatveld zitten. Hij is dol op spelen en rondrennen met zijn partner.

video https://www.youtube.com/watch?v=a-P_DtDFvTI

* aantekening vanuit Zilver. In dit asiel zitten erg veel honden en katten. Ze worden erg goed verzorgd, maar door de hoeveelheid krijgen ze slechts een beperkte tijd buiten de hokken. Een adoptant zal de hond wat tijd moeten geven om tot rust te komen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere honden  vrouwtjes ja, waarschijnlijk ook mannetjes
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten/td>   onbekend
 Adoptiekosten   €295,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram