Home » Sarah - 2 is Overleden

Sarah - 2 is Overleden

Twee van onze poezen werden in 2020 geadopteerd. Sweetie en Matthew. Ze waren dolgelukkig met hun mens en hun twee nieuwe vriendjes. Plotseling overleed hun mens en de vier poezen bleven alleen achter in een huis. Gelukkig wisten Sweetie en Matthew hun weg terug naar de stichting te vinden en natuurlijk lieten we ook hun vriendjes niet achter. We wisten niets over deze poezen. Uren en uren belden we met verschillende dierenartsen en zo wisten we in ieder geval wie ze niet waren. Maar wie ze wel zijn, dat bleef een groot raadsel. Geen dierenarts in de regio die ons daar iets over kon vertellen. Er kwamen niet zoveel mensen over de vloer dus ook dat was een lastig verhaal. We hebben de poezen meegenomen naar een dierenarts om ze te laten onderzoeken. Daar werd duidelijk dat ze geen chip hadden en we ook niets meer over ze konden achterhalen. Inmiddels zijn de meisjes gechipt en voorzien van een naam. Ook heeft de dierenarts een leeftijd geschat. Sarah en Carmen. Qua bouw zouden het zusjes kunnen zijn, dus voor nu zijn we daar vanuit gegaan. Sarah is een verlegen poes. Ze vindt haar eerste dagen zeker moeilijk en we hoorden ook dat ze in haar huis bij bezoek een verlegen poes was. We zijn met haar aan het werk, zodat ze wat vrijer wordt. Maar we kunnen een adoptant op dit moment niet garanderen dat het een grote knuffelpoes wordt. Natuurlijk gaan we je er wel bij begeleiden. Ze zijn nog nooit buiten geweest en dat willen we dan ook zo houden. Hun mens had speciaal voor de poezen het tuintje afgezet, zodat ze niet in gevaar konden komen. Wij zullen ervoor zorgen dat de poezen voor ze mogen verhuizen volledig geent zijn, zodat een adoptant daar het komende jaar geen omkijken naar heeft.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Sarah - 2 is Overleden
Geboortedatum
03-10-2018
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal, ca 4kg
Gezondheid
goed
Karakter
voorzichtig, lief als ze je vertrouwd
Land van herkomst
Nederland

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
nee
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Liever niet, of heel rustig
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram