Home » Sansa is Geadopteerd

Sansa is Geadopteerd

Bio

 Naam   Sansa
 Geboortedatum   5-3-2015
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief
 Land van herkomst   Spanje

Sansa is gevonden in de campo. Ze is naar het asiel gekomen en was sociaal. Ze bleek (nog niet lang) zwanger te zijn, maar vanwege het overschot aan katten hebben ze haar laten steriliseren en de kittens zijn niet geboren. Sansa heeft zich vervolgens een hele tijd verstopt in de kennel. Ze voelde zich hartstikke rot. Inmiddels is Sansa weer helemaal hersteld. Ze vindt het prima om eventjes geaaid te worden, maar niet te lang. Ze zou als enige kat kunnen in een huis. Of met meerdere katten als er voldoende ruimte is. Ze deelt de (niet hele grote) kennel met een aantal andere volwassen katten en dat vindt ze eigenlijk niks. Sansa is een lieve poes. Ze wil graag een eigen mandje.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius-injectie, Europees paspoort, sterilisatie, test (negatief FIV en FelV) en vlucht naar Nederland.

Voor Sansa is op de dag van landing een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €29,41. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja, Rotterdam
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   onbekend
 Kan met andere katten  ja, maar Sansa is wat onzeker
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram