Home » Salma is Geadopteerd

Salma is Geadopteerd

SALMA 04
SALMA 05
SALMA 03
SALMA 02
SALMA 01
previous arrow
next arrow
SALMA 04
SALMA 05
SALMA 03
SALMA 02
SALMA 01
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Salma
 Geboortedatum   15-7-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, aanhankelijk
 Land van herkomst   Spanje (2)

Salma is een lief, aanhankelijk miesje. Ze is vriendjes met katten en mensen en we verwachten dat ze ook met honden overweg kan.

Salma is gevonden op straat. Niemand gaf wat om haar. Niemand bekommerde zich om het kitten. Tot op een dag een vrijwilliger op de hoogte raakte van haar op die plek, er was geen moment twijfel, ze werd meteen opgehaald. Ze is lief, knuffelig en seels en ze is dol op mensen die zo nu en dan een stevige knuffelbeurt nodig hebben.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram