Home » Ruby - 4 is Geadopteerd

Ruby - 4 is Geadopteerd

Ruby is een lief diertje. Bij de castratie is ze geeartipt, omdat het de bedoeling was haar op straat terug te zetten. Ze bleek veel te lief en aanhankelijk dus ze is opgevangen en op zoek naar een huisje. Ze is knuffelig en heel lief en sociaal. Ze is rustig en kalm van karakter. Ze is goed in balans, en is dol op knuffelen. Ze is helemaal niet bang of wild, ze wil op schoot zitten en ze omarmt je. Het is fijn dat ze zich ook graag laat borstelen, ze heeft lang haar.

Op een dag verscheen Ruby op een industriele parkeerplaats. Een vrouw zette haar online, ze deed een oproep om haar te helpen omdat ze in gevaar was. Ze is waarschijnlijk meegereist met een truck. Dat komt daar vaker voor. En dan honderden kilometers van huis kunnen ze hun huis natuurlijk niet meer vinden. Ruby was gelukkig ongedeerd na de gevaarlijke reis en ook op de parkeerplaats had ze het tot dat moment goed gedaan. Maar ze moest daar weg, voor haar eigen veiligheid. Gelukkig is het een gezellig knuffeldiertje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Ruby - 4 is Geadopteerd
Geboortedatum
28-11-2020
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix langhaar
Grootte
klein
Gezondheid
goed
Karakter
lief, aanhankelijk, sociaal
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram