Home » Rosquillo is Geadopteerd

Rosquillo is Geadopteerd

Bio

 Naam   Rosquillo
 Geboortedatum   25-11-2018
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   sociaal, speels
 Land van herkomst   Spanje

Rosquillo is een broertje van o.a. Rita en Rania. Op 24-11-2019 vloog hij naar Nederland. Hij wacht nog op een plekje. Rosquillo is heel sociaal, speels en dol op knuffelen. Hij kan prima opschieten met andere katten. Hij heeft graag gezelschap, dus hij wil graag bij een andere kat of kitten geplaatst worden. Al dan niet samen met één van zijn vriendjes.

De naam Rosquillo dankt hij aan het feit dat zijn staart opgerold is. Het is geen stompje, maar een rolletje.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabius injectie, Europees paspoort, castratie, test (negatief FIV en FelV), vlucht naar Nederland.
 
Voor Rosquillo is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,36. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.
 
 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen of goed afgesloten tuin of balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram