Home » Roshla is Geadopteerd

Roshla is Geadopteerd

Roshla zat in het gemeenteasiel in Kazanlak. Daar trof onze bevriend rescuer haar aan, samen met haar twee zusjes. Roshla is de kleinste van de drie. Ze wordt omschreven als "the cutest baby". Ze zal het net, als andere kleine en kwetsbare hondjes, niet overleven in het gemeenteasiel. Ze is meegenomen naar de kleinschalige opvang van onze vrienden.

Roshla heeft de grote reis naar Nederland achter de rug en is meteen heel makkelijk met de honden en katten. Ze had ook al heel snel door wie haar mens is. Aan druk verkeer moet ze nog even een beetje wennen, maar dat is normaal als je van het platteland in Bulgarije komt. Het is een lief, zachtaardig diertje en in het begin is ze wat voorzichtig met je. Roshla heeft echt even tijd nodig om je te leren kennen. Maar als ze je eenmaal kent, is het een echte knuffeldoos. We weten niet of het een hondje is die in de toekomst bij jan en alleman vriendjes wil zijn. Bij voorkeur zoeken we een wat meer ervaren adoptant met een rustig huishouden.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Roshla is Geadopteerd
Geboortedatum
13-04-2023
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, 8.4 kg
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, voorzichtig in het begin, extreem knuffelig als ze je kent
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Vanaf 12 jaar en rustig
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Ja
Adoptiekosten
425,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram