Home » Ronda is Geadopteerd

Ronda is Geadopteerd

Bio

 Naam   Ronda
 Geboortedatum   25-11-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   timide, sociaal, zachtaardig
 Land van herkomst   Spanje

Ronda is het zusje van Rania, Rita en Romina. Ze is het meest timide van de 4 dames, maar ze is ook heel lief en sociaal met katten. Ze deelt de kamer met haar zusjes en andere katten. Ze lijkt precies op Romina en het is nog lastig om ze uit elkaar te houden. Van Ronda zijn nog niet zoveel foto´s, maar je kunt wel zien dat ze precies op Romina lijkt.


Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, europees paspoort, test (negatief FIV en FelV), sterilisatie en vlucht naar Nederland.

 

Voor Ronda is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,29. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram