Home » Romero is Geadopteerd

Romero is Geadopteerd

Romero is samen met zijn broertjes Guisante, Tomate, Pepinoen en Aguacate gedumpt bij het asiel. Ze waren toen ongeveer drie maanden oud. Toen de verzorgers aankwamen vonden ze drie van de kleintjes op de parkeerplaats aan de voorkant van het asiel. Ze renden daar wat in het rond. Later op de dag vonden de asielmedewerkers nog twee kittens in de bosjes.

Romero is de meest aanhankelijke van het nest. Hij is behoorlijk afhankelijk van mensen, hij roept om aandacht en aanmoediging. Hij praat met je. Hij volgt je, miauwt tegen je, schuurt zijn lijfje tegen je aan. Het is een ongelofelijk lief diertje. Hij is close met zijn broertjes, hij slaapt en speelt graag met ze. Hij kan samen met een broertje verhuizen, of samen bij een andere poes die graag een vriendje wil.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Romero is Geadopteerd
Geboortedatum
25-04-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Heel sociaal, afhankelijk, aanhankelijk
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram