Home » Roca is Geadopteerd in Spanje

Roca is Geadopteerd in Spanje

Roca7
Roca8
Roca6
Roca1
Roca2
Roca3
Roca4
Roca13
Roca12
Roca11
Roca10
Roca9
previous arrow
next arrow
Roca7
Roca8
Roca6
Roca1
Roca2
Roca3
Roca4
Roca13
Roca12
Roca11
Roca10
Roca9
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Roca
 Geboortedatum   15-5-2014
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein /middel, 51cm hoog, 41 cm lang
 Gezondheid   goed, positief leishmania
 Karakter   vriendelijk
 Land van herkomst   Spanje (O)

Roca is een vriendelijk meisje. Klein van stuk. Ze is positief getest Leishmania en daarvoor behandeld. Het is nu stabiel. Hou er als adoptant rekening mee dat honden met leishania zo nu en dan getest moeten worden (bloedonderzoek) en medicatie daarvoor kan moeten worden bijgesteld. Wij zullen je vanuit de stichting adviseren. Ze kwam het asiel binnen in hele slechte conditie, doordat haar leishmania niet was behandeld door haar eigenaar. Ze was heel dun. Haar vacht zag er slecht uit en er werd gedacht dat ze blind was. Gelukkig bleek dat niet zo te zijn na de behandeling in het asiel. 

Ze is behandeld met glucantine en allopurinol. Nu krijgt ze alleen nog allopurinol (dat kunnen we voor adoptanten inkopen in Spanje, het is geen dure medicatie maar de kosten zijn daar lager).

Nu ziet Roca er weer uit als een normaal meisje. Ze is lekker aangekomen en haar vacht en ogen zijn goed vooruit gegaan. Ze heeft goed gereageerd op de behandeling. 

Ze is een lieve, actieve hond. Door haar leven in een kooi is ze wat nerveus. Een adoptant moet haar dus wat tijd geven om op haar gemak te raken. Ze deelt haar hok met een dominant mannetje. Ze zijn dikke vriendjes.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=V9blhwRJSUY

 

https://www.youtube.com/watch?v=gex-OOsTi4c&feature=youtu.be

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja, oudere kinderen
 Kan met andere honden  ja (deelt het hok met een dominant mannetje)
 Heeft andere hond nodig   nee
 Kan met katten   onbekend
 Adoptiekosten   €295,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram