Home » Robin - 3 is Geadopteerd

Robin - 3 is Geadopteerd

Robin is gevonden in het Spaanse stadje Orihuela. Hij zwierf terrasjes af o zoek naar eten en bedelde bij de klanten. Hij is een heel lief katje. Hij is waarschijnlijk verloren geraakt of buiten de deur gezet. Hij is een volledig getrainde huiskat. Hij is vriendelijk, outgoing, sociaal en speels. Hij kan heel goed overweg met andere katten en hij is wat bazig van karakter. Robin is in het begin niet zo dol op honden, maar hij kan eraan wennen als de honden calm en vriendelijk zijn.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Robin - 3 is Geadopteerd
Geboortedatum
01-02-2023
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
vriendelijk, outgoing, sociaal, speels
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram