Home » Robby is Geadopteerd

Robby is Geadopteerd

IMG_5851
IMG_5869
IMG_5868
IMG_5867
IMG_5850
IMG_5849
IMG_5848
IMG_5847
previous arrow
next arrow
IMG_5851
IMG_5869
IMG_5868
IMG_5867
IMG_5850
IMG_5849
IMG_5848
IMG_5847
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Robby
 Geboortedatum   1-2-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   vriendelijk, sociaal
 Land van herkomst   Spanje (3)

Yosi en Robby zijn altijd samen geweest en zullen samen blijven. Ze woonden samen in een huis bij een ouder Engels echtpaar in Spanje. Ze waren gelukkig, hun leven was fijn. Helaas werd de dame ziek en moest terug naar de UK. Ze hebben de katten in Spanje achtergelaten. Ze gingen naar het asiel. Dieren die in een huis geleefd hebben, hebben het extra zwaar in het asiel. Het was zo lekker warm en nu hebben ze een koud kennel. Ze waren altijd samen en daarom zullen ze samen de reis gaan maken en samen naar een huisje gaan. Robby is knuffelig en sociaal. Hij is blij als de vrijwilligers hem aaien. Hij heeft prachtige blauwe ogen en is iets kleiner dan Yosi.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Yosi
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   250,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram