Home » Ro-ro is Geadopteerd

Ro-ro is Geadopteerd

Ro-Ro is gevonden op straat. Hij is een klein kereltje van ongeveer 5 kilo. Hij zwierf over straat, en zag er verloren uit. Alsof er een eigenaar zou moeten zijn die hem zocht. Maar, niemand kwam hem zoeken. Hij is misschien op straat achtergelaten, we zullen het nooit precies weten. Het is een grappig kereltje. Hij zoekt constant contact met mensen en houdt enorm van die aandacht. Een gezellig huisgenootje dus.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabiës, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), 4D test SNAP test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Daarnaast regelen wij de import van de honden, adoptanten hoeven dus geen UBN nummer aan te vragen bij de RvO. De honden krijgen een veiligheidstuigje mee naar huis. Dit tuigje wordt na gebruik teruggestuurd naar de stichting, zodat het gebruikt kan worden voor een volgende hond. Voor de tuigjes rekenen wij 17,50. Het tuigje mag twee maanden gebruikt worden en daarna behouden of retour gestuurd worden. Na retour ontvangen van het tuigje krijgt de adoptant 15 euro retour.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. Wij werken samen met geselecteerde dierenasielen in verschillende landen. De asielen hebben een castratieprogramma, bieden hun dieren medische zorg en liefde. Er wordt niet met de dieren gefokt. Lokaal geven onze partners voorlichting om het dierenleed te verminderen. Wij bieden hen een eerlijke prijs voor hun dieren en sturen ze regelmatig donaties in goederen of extra financiële ondersteuning, zodat er meer rust komt voor de mensen en dieren daar.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Ro-ro is Geadopteerd
Geboortedatum
03-11-2022
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
klein, ca 5kg, ca 20-25cm hoog
Gezondheid
goed
Karakter
lief, aanhankelijk, mensgericht
Land van herkomst
Bulgarije (6)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Voor reis naar Nederland
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Heeft andere hond nodig?
Nee
Kan met katten?
Onbekend
Adoptiekosten
375,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram