Menu Sluiten

Ringo-2 is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Ringo
 Geboortedatum   06-09-2019
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, knuffelig, verlegen bij de eerste kennismaking
 Land van herkomst   Bulgarije

Ringo is gevonden in een doos. Hij stond als vuilnis naast de container. Hij is grootgebracht door een foster-kattenmoeder, die al haar kindjes was kwijtgeraakt.

Ringo is een lieve knuffelbol. Hou er rekening mee dat hij in het begin wat verlegen kan zijn. Hij heeft even de tijd nodig om aan een nieuwe omgeving te wennen. Hij zoekt meestal een oudere kat uit als vriendje. Bij voorkeur een rustige kat die hem wat zelfvertrouwen kan geven. Hij is dol op samen slapen met mens of andere kat.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie, test (negatief FIV en FelV), reis naar Nederland.

Voor Ringo is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €27,72. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-