Home » Renoir en René zijn Geadopteerd

Renoir en René zijn Geadopteerd

Bio

 Naam   Renoir en René
 Geboortedatum   5-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   zwart en mix siamees
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Renoir is gered met haar broertjes en zusje in de buurt van de begraafplaats. Daar zaten verschillende moeder poezen met hun babies en die zijn verdeeld over verschillende asielen. De kleintjes zijn opgegroeid in een opvang gezin en zijn dus gewend aan het wonen in een huis. Renoir en haar zusje René zijn altijd samen. En ze willen graag samen blijven. 

 

Renoir had een slecht oogje toen ze gevonden werd (zie foto) en daar zag ze al niks meer mee. Inmiddels is dat oogje genezen, ze leidt verder een heel gewoon leven, maar het oogje zal er raar uit blijven zien.. Ze is speels, lief en sociaal, ze springt en rent dat het een lieve lust is. Ze kan behalve met haar zusje ook prima met andere katten.

 

**********************************************************************************

 

René is gevonden met haar broertjes en zusje in de buurt van de begraafplaats. Daar zaten verschillende moeder poezen met hun babies en die zijn verdeeld over verschillende asielen. De kleintjes zijn opgegroeid in een opvang gezin en zijn dus gewend aan het wonen in een huis. René en haar zusje Renoir zijn altijd samen. En ze willen graag samen blijven. 

 

René is speels, lief en sociaal, ze springt en rent met de anderen. Ze kan behalve met haar zusje ook prima met andere katten. Ze slaapt graag op schoot bij haar opvangmama.

Adoptiekosten zijn inclusief bloedtest (negatief), sterilisatie, ontworming, vaccinatie, chip, paspoortje en vlucht naar Nederland of België.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, elkaar
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   €150,- per kat
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram