Home » Rennie is Geadopteerd

Rennie is Geadopteerd

Update in Nederland. We zien dat Rennie veel meer aanwezig is dan haar bescheiden zusje Marina. Daarmee walst ze wat over haar zusje heen. Haar zusje daarentegen is dol op Daniela en zou goed overweg kunnen met andere onderdanige katten. Marina kan met andere katten maar ze heeft een dominanter karakter. Ze hoeft dus niet samen te blijven met haar zusje en we zien haar ook als zeer geschikt als solopoes.

Informatie uit het asiel, voor aankomst in Nederland: Rennie en haar zusje Marina mogen samen verhuizen maar dat hoeft niet. Ze kunnen het wel goed vinden. Ze is een hele lieve, super vriendelijke knuffelkat. Kijk hieronder maar naar haar YouTube filmpje. De moeder van Rennie en Marina is heel ziek gevonden en ze was hoogzwanger. Een vrouw vond haar zielig en haalde haar in huis. Moederpoes kreeg drie kittens. Marina, Rennie en Snejko. Na een tijdje vroeg de vrouw om hulp en de familie mocht naar een gastgezin.

Rennie op YouTube: klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Rennie is Geadopteerd
Geboortedatum
01-08-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal, iets dikkig
Gezondheid
goed
Karakter
super lief, sociaal, knuffelig
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram