Menu Sluiten

Rebeca

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Rebeca
 Geboortedatum   25-6-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje

Rebeca is gevonden bij de rioolzuivering in Castalla. Ze was een sociale kat en het asiel kreeg een belletje om haar te komen halen. Nu is Rebeca in het asiel. Er heeft zich niemand gemeld voor haar en daarom is ze nu ter adoptie. Ze is heel sociaal met mensen en kinderen. Ze vindt het prima om geaaid te worden. Ze deelt haar kennel met een aantal volwassen katten en dat gaat prima. 

De vacht van Rebeca is bijzonder. Ze heeft half lang haar en half kort haar en dat door elkaar. Verder is het gewoon een knap meisje.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-