Home » Rebeca - 4 (Regio Rotterdam)

Rebeca - 4 (Regio Rotterdam)

Rebeca is gevonden op de stoep langs de weg in de regio Orihuela, Spanje. Ze was nog maar twee maandjes oud. Zo belandde ze in het asiel, de maanden gingen voorbij, maar Rebeca groeide niet. Toen ze zes maanden oud was, zag ze er nog steeds uit als een drie maanden oud kitten. Uiteindelijk ging ze gelukkig wat groeien, pas nadat ze een jaar oud was kon ze gesteriliseerd worden. Ze is een klein model gebleven, maar ze is wel lekker mollig en gezond.

Rebeca is heel nieuwsgierig van karakter. Ze is een beetje bang in het begin, als ze je niet kent, maar zodra haar knopje omgaat is het een lieverdje. Ze laat zichzelf lekker knuffelen en aaien en ze begint te spinnen. Ze is behoorlijk speels en actief en is de hele dag bezig met nieuwe dingen ontdekken. Ze is zich er altijd van bewust wat er om haar heen gebeurd.

Aangekomen in Nederland zien we dat Rebeca een hele lieve poes is. Ze is onzeker en onderdanig van karakter, ze houdt niet van harde geluiden en verandering. Ze houdt van stabiliteit. Ze is bevriend met Chanel.

Rebeca kan erg goed overweg met andere katten. Ze heeft een onderdanig karakter. Ze wordt verlegen van dominante katten of katten die haar slecht behandelen. Ze is graag samen met vriendelijke katten. Ze is goed met kinderen, maar niet te jong want ze zal de herrie eng vinden. Daar wordt ze onzeker van. Ze is niet zo dol op optillen, maar ze vind het wel fijn om lekker geknuffeld te worden op haar eigen pootjes. Honden vindt ze wel erg spannend, ze zou aan honden kunnen wennen die haar niet najagen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver. 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Rebeca - 4 (Regio Rotterdam)
Geboortedatum
07-04-2022
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
klein
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, voorzichtig, onderdanig
Land van herkomst
Spanje (1)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Ja
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja, vanaf 12 jaar en rustig
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Ja
Kan met honden?
Liever niet, alleen maar als de hond heel lief is voor katten
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram