Home » Raya is Geadopteerd

Raya is Geadopteerd

RAYA 12
RAYA 02
RAYA 03
RAYA 04
RAYA 11
RAYA 10
RAYA 09
RAYA 08
RAYA 07
RAYA 06
RAYA 05
previous arrow
next arrow
RAYA 12
RAYA 02
RAYA 03
RAYA 04
RAYA 11
RAYA 10
RAYA 09
RAYA 08
RAYA 07
RAYA 06
RAYA 05
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Raya
 Geboortedatum   14-3-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   charmant, joviaal, vriendelijk
 Land van herkomst   Spanje

Raya is bevriend met Miko, ze woont in Spanje samen met Miko in de opvang. Raya is achtergelaten in een doos in de buurt van het asiel. Moederziel alleen, niemand die naar de kleintjes omkeek.

Raya komt uit een grote familie. Zeven kittentjes stonden in de doos in de buurt van het asiel. Raya is echt een leuke jonge dame. Ze is joviaal, charmant, zit vol affectie en ze is adorabel.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

 

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   ja, mits gewend aan katten
 Adoptiekosten   190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram