Home » Ranma is Geadopteerd

Ranma is Geadopteerd

RANMA 02
RANMA 01
RANMA 03
RANMA 04
previous arrow
next arrow
RANMA 02
RANMA 01
RANMA 03
RANMA 04
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Ranma
 Geboortedatum   15-6-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   voorzichtig in het begin, na kennismaking lief
 Land van herkomst   Spanje (2)

Ranma zal in het begin wat verlegen zijn, maar zodra hij snapt waar hij is is het een heel lief knuffelkatje. Hij zat in een opvanggezin in Spanje waar hij heel gestrest raakte van de honden.

Op een dag verscheen Ranma in een kattenkolonie die wordt verzorgd door één van de vrijwilligers van het asiel. Hij zag eruit alsof hij niet op zijn plek was en hij hinkte een beetje. Ze twijfelde geen moment en nam hem mee naar huis. Hopend dat hij door iemand gemist werd. Niemand voeg naar hem, er wordt een nieuw huis voor hem gezocht. Zijn Spaanse foster geeft aan dat hij een rustige, aanhankelijke kleine kat is. In het begin wat verlegen, maar zo snel hij je vertrouwd gaat zijn spin-machine aan. Hij is speels en is dol op een spelletje met zijn speeltjes. Hij brengt zijn speeltjes terug zodat je het opnieuw kan gooien. Hij kan heel goed samenleven met andere katten en kinderen. 

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   nee
 Adoptiekosten   190,-
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram