Home » Pukkie is Geadopteerd

Pukkie is Geadopteerd

WhatsApp-Image-2023-03-18-at-20.51.55
WhatsApp-Image-2023-03-18-at-20.51.54
previous arrow
next arrow
WhatsApp-Image-2023-03-18-at-20.51.55
WhatsApp-Image-2023-03-18-at-20.51.54
previous arrow
next arrow

Bio

 Naam   Pukkie
 Geboortedatum   19-7-2018
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal, aanhankelijk, verlegen in het begin
 Land van herkomst   Nederland

Pukkie is in de opvang gekomen, samen met de in 2019 geplaatste Rita. Ze kunnen samen verhuizen maar dat hoeft niet perse. Pukkie is een Nederlandse poes. Ze heeft altijd netjes haar prikjes gehad, alleen nu zijn ze even verlopen dus wij zullen haar voor plaatsing een nieuwe enting geven. Pukkie is een onderdanig poesje vind één vriendje wel leuk. Niet teveel. Ze is heel knuffelig en komt als ze op haar gemak is echt bij je liggen. Ze kan goed overweg met kinderen.

Zowel rita als pukkie zijn het type poes die een heel intieme band zoeken met hun mens, ze zijn erg op hun mens gesteld.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Kenmerken

 Is al in Nederland   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja, maar niet teveel
 Heeft andere kat nodig   nee
 Kan met honden   onbekend
 Adoptiekosten   200,- adoptiebijdrage, 25,- administratiekosten
© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram