Home » Princess Silvia

Princess Silvia

Princess Silvia is een hele lieve wat oudere poes. Ze is lief, aardig, verlegen en delicaat. Ze zal wat tijd nodig hebben om bij te komen na de verhuizing. Toen ze na het bezoek aan de kliniek werd meegenomen naar de opvang van onze rescuer, heeft ze drie dagen niet willen eten van ellende en zenuwen. Ze ging zelfs niet naar de bak. Ze lag en spinde. Ze zat erbij alsof ze van steen was. Het was verdrietig haar zo te zien. De rescuer belde de vrouw die haar op straat had geholpen en op zien groeien. Ze vroeg om advies, maar de vrouw kwam om haar op te halen en te fosteren. Na een dag ging ze eindelijk eten.

In de opvang in Bulgarije woont ze in een huis met twee kinderen, een aantal katten en soms komt er een hond op bezoek. Kika logeert in het opvanghuisje waar ook Kika logeert. Ze is goed gewend aan haar leven en lief en sociaal.

Princess Silvia is op de straat opgevoed en geholpen vanaf het moment dat ze geboren werd door een vriendin van onze rescuer. Ze vond haar als baby, negen jaar geleden. Ze liep voor haar boekenwinkel en leefde op straat. Princess Silvia had een goed leven, ook al woonde ze op straat. Tot de dag waarop de vriendin naar haar werk kwam en haar bewegingloos voor de winkel vond. Ze was aangereden door een auto. Haar heupen waren gebroken. Ze werd naar een andere stad gebracht voor een heupoperatie. Helaas kan één been niet volledig herstellen. Ze kan niet meer op straat leven en overleven. Ze is wat langzamer en kan wat moeilijker bewegen, dat is als kat op straat geen goed perspectief.

Princess Silvia op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Princess Silvia
Geboortedatum
15-09-2014
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
goed
Karakter
lief, verlegen, delicaat
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Ja
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram