Home » Princess - 2

Princess - 2

Princess is wat verlegen van karakter. Ze heeft tijd nodig om te wennen aan een nieuw huis en mensen. Ze is rustig en kalm van karakter. Ze houdt van relaxen en slapen. Eten staat ook hoog op haar wensenlijstje. Ze zal niet direct in je armen komen. Maar als ze je eenmaal vertrouwd, is ze een trouw diertje die heel veel van je zal houden. Natvoer zal je helpen de band aan te halen en vrienden te worden met haar.

Ze leefde in de tuin naast het huis waar de poezen in worden opgevangen. Ze kwam steeds op bezoek en iedere dag gaf ze meer aan naar binnen te willen. Ze mocht bij de andere poezzen komen logeren, ze wilde duidelijk een warme plek en continu eten tot haar beschikking. Dat gaf haar rust. Tot ze naar een nieuwe plaats moesten verhuizen. Daar kreeg ze best veel stress van. Ze kwam dagen niet uit haar schulpje maar ze wilde ook niet meer op straat leven. Ze kalmeerde gelukkig en we gaan er dan ook van uit dat als zij gaat verhuizen, ze tijd nodig zal hebben om te wennen aan haar nieuwe huis.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import. 

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug. 

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 27,50 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven. 

Adopteer een poes of hond uit het buitenlandse dierenasiel bij Stichting Zilver.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Princess - 2
Geboortedatum
19-03-2020
Geslacht
vrouw
Soort/kleur
Mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Lief, voorzichtig, onderdanig
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
Kan met kinderen
Ja, mits rustig
Kan met andere katten?
Ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee
Kan met honden?
Ja, mits rustig
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram