Menu Sluiten

Prince is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Prince
 Geboortedatum   10-3-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   rustig, speels
 Land van herkomst   Bulgarije

Voor een kitten is Prince groot. Hij is groter dan zijn broertjes en zusjes. Hij is geboren in de opvang. Zijn moeder is hoogzwanger gevonden. Kort nadat ze werd opgevangen beviel ze van haar kittens. Ze kwam van een groot industrieel parkeerterrein. Gelukkig hebben alle kittens het overleefd.

Prince is een rustige en speelse kitten. Hij ligt graag te kijken wat anderen doen. Hij heeft een kattenvriendje nodig. Hij kent Oz goed, die twee willen we dan ook samenhouden.

We verwachten dat Prince in het begin wat angstig kan zijn. Geef hem even de tijd en zorg dat hij de eerste periode zo min mogelijk verhuist wordt.

Het broertje van Prince is Porter. Die is inmiddels ook in Nederland maar zit in een andere opvang. Mocht je openstaan voor een derde vriendje, dan zouden die drie goed samen kunnen.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja, in Nederland
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   vanaf 12 jaar
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Oz
 Kan met honden   ja, mits gewend aan katten
 Adoptiekosten   €190,-