Menu Sluiten

Popi is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Popi
 Geboortedatum   5-8-2019
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   klein
 Gezondheid   goed, iets verminderd zicht
 Karakter   lief, sociaal, speels
 Land van herkomst   Bulgarije

Popi is een heel lief knuffelkatje. In het begin is ze een beetje verlegen. Het is een klein, delicaat katje. Ze is grote vrienden met Minio en Denis.

Popi is als baby gevonden. Mensen maakten haar belachelijk, omdat ze blind zou zijn. Ze werd door mensen naar een kliniek gebracht, Na een maand zat ze daar nog. Onze grote dierenvriend nam haar mee naar de opvang. Een gezond klein katje hoort niet in een bench in de kliniek. Popi is ook helemaal niet blind. Ze heeft een mistig oogje, daardoor ziet ze iets minder, maar blind is ze niet. Ze is een hele gewone, lieve kat.

Adoptiebijdrage is inclusief enten, chippen, rabius, Europees paspoort, sterilisatie, test (negatief FIV en FelV) en reis naar Nederland.

Voor Popi is een verzekering afgesloten bij Reaal Dier en Zorg. Daarmee is het eigen risico volledig op €0,- gezet en worden onverhoopte medische kosten 90% gedekt. Ook hebben wij meteen de module tandverzekering aangezet, daarmee worden ook de tandkosten goed gedekt. Deze verzekering zal worden overgenomen door de adoptant, de maandpremie bedraagt €26,64. De verzekering kan na een jaar worden stopgezet.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgezette tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Minio
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-