Home » Pongo is Gereserveerd

Pongo is Gereserveerd

Een update over Pongo. Inmiddels is hij verplaatst naar een kleinere groep waar hij het fijner vindt. Hij komt knuffeltjes halen en geniet van aandacht en aaitjes. Wel denken we dat hij wat hulp nodig zal hebben als hij net verhuist is. En hij zal ook wat tijd moeten krijgen. Wij zullen je daarbij helpen maar verwacht niet dat hij binnen een paar dagen vrolijk rondstapt svp.

Pongo is een verlegen jongen. Hij blaast niet, hij bijt niet, maar hij is bang als hij nieuwe mensen ontmoet. Hij leefde samen met zijn zusje, maar nu logeert hij in een grote groep. In een rustigere omgeving is hij kalm, lief en knuffelig. Als je hem even tijd geeft is het een heerlijk kereltje. Vol liefde voor zijn mens.

Pongo en zijn zusje leefden samen bij een oudere dame. Ze werd ziek en moest naar het bejaardentehuis. Er waren geen familieleden die haar en de poezen konden helpen. Onze rescuer daar werd gevraagd te helpen met de poezen. Zijn zusje vond snel een huis bij vrienden. Zij vond het veranderen geen probleem. Pongo had het moeilijker met de veranderingen en is pas veel later gekalmeerd.

Pongo op YouTube: Klik hier

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen inclusief import.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (17,50 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan 15 euro van het aankoopbedrag terug.

De administratiekosten die wij in rekening brengen is 25 euro per dier. Dat bedrag gebruiken wij voor de website, de huur van ons pand, telefoon en internetkosten, gas, water, licht, registraties bij de RVO, NVWA, EHerkenning en allerlei andere zaken waar we mee te maken hebben.

Na aankomst in Nederland worden de dieren door ons geïmporteerd. Ook wordt de eerste chipregistratie door ons gedaan. De adoptant moet de chip na adoptie en ontvangst van de gegevens op zijn of haar eigen naam overschrijven.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Bio

Naam
Pongo
Geboortedatum
29-04-2016
Geslacht
man
Soort/kleur
mix
Grootte
normaal
Gezondheid
Goed
Karakter
Rustig, lief, vriendelijk, voorzichtig bij kennismaking
Land van herkomst
Bulgarije (4)

Kenmerken

Is al in Nederland?
Nee
Gesteriliseerd?
Ja
Gechipt
Ja
Buitenruimte nodig?
Nee, binnen houden of afgesloten tuin balkon
Kan met kinderen
Ja
Kan met andere katten?
ja
Heeft een andere kat nodig?
Nee, Niet teveel katten
Kan met honden?
Ja, mits rustig
Adoptiekosten
210,- adoptiebijdrage, 27,50 administratiekosten

Dit dier is een duo met

© 2023 Stichting Zilver
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram