Menu Sluiten

Polly is Gereserveerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Polly
 Geboortedatum   1-9-2020
 Geslacht   vrouw
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal, onderdanig naar andere katten
 Land van herkomst   Spanje (1)

Polly is gevangen in een vangkooi bij een gecontroleerde kattenkolonie. Ze is heel lief en sociaal en vrij zeker opgegroeid in een huis. Ze was op zoek naar voer en liep daarom de kooi in (die staat daar om katten te steriliseren en castreren). Ze was uitgehongerd. Ze is zeker verdwaald of in de steek gelaten. Ze is dol op mensen, ze wordt heel graag in de armen gehouden en ze steekt haar pootjes uit om opgetilt te worden. Ze is aanhankelijk en vertrouwd mensen. Ze is ook heel speels. Ze heeft een onderdanig karakter naar andere katten.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

De katten worden uitgegeven in een Ferplast Atlas 10 boxje. Deze wordt door de adoptant betaald, we rekenen de inkoopprijs door  (15 euro). De adoptant kan ervoor kiezen de box terug te sturen en krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   nee
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   190,-