Menu Sluiten

Pluto – 4 is Geadopteerd

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bio

 Naam   Pluto
 Geboortedatum   15-7-2020
 Geslacht   man
 Soort/Kleur   mix
 Grootte   normaal
 Gezondheid   goed
 Karakter   lief, sociaal
 Land van herkomst   Spanje (C)

Pluto werd met zijn broertjes en zusjes gevonden naast een container. Ze waren nog heel erg klein, ongeveer een maand oud. Ze konden makkelijk gepakt worden en mochten naar een opvanghuis. Ze konden net zelf eten. Pluto zit graag bij de andere kittens en hij is gek op spelen met speeltjes en met de anderen. Ook zit hij graag bij zijn opvangmama op schoot.

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, Europees paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen.

Wij sluiten de door ons verplichte verzekering voor medische kosten, voor de adoptant af. Daarbij wordt gekozen voor het Extra pakket + aanvullende tandverzekering bij PetSecur De maandelijkse premie bedraagt €26,50. Je bent daarmee 90% gedekt, geen eigen risico en er is een aanvullende tandverzekering afgesloten binnen dit speciaal voor ons gecreëerde pakket. De looptijd van de polis bedraagt minimaal 1 jaar.

Kenmerken

 Is al in Nederland/Belgie   ja
 Gesteriliseerd   ja
 Gechipt   ja
 Buitenruimte nodig   nee, binnen houden of afgesloten tuin / balkon
 Kan met kinderen   ja
 Kan met andere katten  ja
 Heeft andere kat nodig   ja, Josefina
 Kan met honden   ja
 Adoptiekosten   €190,-